JumpCamp

Wil je op een leuke, originele manier veel calorieën verbranden?

Dan moet je echt JumpCamp eens proberen!
JumpCamp is een complete workout, waarbij je gebruik maakt van schoenen met een veer onder.
Het is een low-impact les, waarbij er minder belasting komt op de gewrichten dan bij gewone schoenen. JumpCamp laat je toe om meerdere spieren tegelijk te trainen, het vergroot je uithoudingsvermogen drastisch, verhoogt het evenwicht en de behendigheid, vermindert de impact op de gewrichten en zorgt ervoor dat je veel calorieën verbrandt.

 Je springt en beweegt op heel leuke beats. Je krijgt een mooie afwisseling van Intensieve en minder intensieve liedjes. Het duurt nauwelijks een paar seconden om te wennen aan het dragen van deze schoenen. Al gauw krijg je vertrouwen in je capaciteiten. Na een paar minuten ren en spring je in het rond en is het plezier zo groot dat je de inspanning vergeet.

Kortom deze les is pure fun!

We hopen je snel te zien in de deze knettergekke les ❤ ❤ ❤

Wanneer

Elke maandag om 19u30

Waar

De lessen gaan door in de sporthal van de Sint-Fransiscusschool centrum: Vierschaar 17, 9250 Waasmunster.

Je kan je wagen parkeren door door de zwarte smeedijzeren poort te rijden. Let wel op de betonnen paaltjes naast de poort aub!

Prijs indien je je eigen schoenen hebt:

8 euro per les of 70 euro per 10 beurtenkaart. De beurtenkaart is 6 maanden geldig vanaf het eerste gebruik en kan ook gebruikt worden voor onze Zumba- of Strong Nation lessen.

Prijs indien schoenen van ons huurt:

11 euro per les of 100 euro per 10 beurtenkaart. De beurtenkaart is 6 maanden geldig vanaf het eerste gebruik en kan ook gebruikt worden voor onze Jump4Joy lessen.

Prijs van schoenen:

Wij verkopen schoenen die 1 of 2 maal gebruikt zijn voor 35 euro per paar. Hierbij krijg je ook de originele doos en onderhoudsset voor de schoenen.

Wat heb je nodig?

  • Handdoek
  • Drinkfles met water
  • Lange sokken
  • Sportieve kledij
  • Je goed humeur